Dierenpension De Goordonken, Veghel

55 bezoekers hebben een review geplaatst en 100 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Goordonken.

Dierenpension De Goordonken

Goordonksedijk 21
5464 TG Veghel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)413-365750
Bgg: +31 (0)6-53257028
KvK: 16035314


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Wassalon, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
brengen: 18.00 - 19.00
halen: 10.00 - 11.00

Zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
55
Gemiddelde score:
7.2
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
7.5
Diervriendelijkheid:
7.2
Indruk binnenverblijf:
7.4
Indruk buitenverblijf:
6.9
Hygiëne‎:
7.4
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.8
Plaats een review

7.5
Algemene Indruk:6.9
Klantvriendelijkheid:8.8
Diervriendelijkheid:7.0
Indruk binnenverblijf:7.1
Hygiëne‎:7.5
Ligging:7.9
Prijs/Kwaliteit:7.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Romeijn
Gisteren gaan kijken naar nestje Labradoodles. Zag er allemaal heel schoon en verzorgd uit. Puppies zagen er gezond en vitaal uit, kwamen gelijk enthousiast naar je toe. Ze zaten in een schoon ,open hok, genoeg eten en drinken en konden lekker spelen. Moeder zat apart, maar dat is normaal na 8 weken. Jongedame heeft ons goed geholpen, veel goede informatie gehad, ze had alle tijd voor ons.
Dit wilde ik even zeggen na alle negatieve reviews.
Was deze review nuttig? +3

4.9
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:6.0
Diervriendelijkheid:2.0
Indruk binnenverblijf:6.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:6.0
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:2.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Nynke
Via marktplaats ben ik op de site van de Goordonken terecht gekomen. Ik was op zoek naar een labradoodle, dit hoefde voor mij geen Australische te zijn. Na contact een bezoek gepland om naar 2 blonde teefjes te kijken.
De ontvangst was goed en vriendelijk, ze hebben een mooie locatie en de verblijven waar de pups zaten waren schoon en netjes.
Echter was dit niet het nest van de foto. Na doorvragen bleek dit nest achter de winkel in paardenstallen te zitten. Deze pups waren echter niet zo klein meer en ook niet gesocialiseerd. Deze pups bleken al 15 weken te zijn. Dit was ons via de mail niet van te voren verteld.
Uiteindelijk hebben wij een pup uit het nest dat voor in de winkel zat gekozen en een week later opgehaald.
Luca is een lieve en vriendelijke pup, maar hij had wel problemen in het vertrouwen van ons. Luca kon in het begin moeilijk wennen. Hij bevuilde zijn eigen mand, plaste uit angst en stress waardoor het lang heeft geduurd voor hij zindelijk was en heeft erge verlatingsangst. Dit heeft 3 maand geduurd voordat hij het vertrouwen had dat wij terugkwamen. In het begin kon hij zeker 30 minuten blijven blaffen en piepen.
Wij hebben wel de moeder van Luca ontmoet, zijn vader konden wij niet zien.
Echter was de moeder beide bezoeken niet aanwezig bij het nest.
Broodfok kan ik niet bevestigen. Heb alleen een nest boomer en labradoodle gezien.
Was deze review nuttig? +6

8.0
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:7.7
Diervriendelijkheid:8.1
Indruk binnenverblijf:7.5
Hygiëne‎:7.4
Ligging:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Sera
In september 2014 hebben wij hier een labradoodle gekocht. Ik moet zeggen, dat ik een beetje schrik van de negatieve berichten hier. Wij hebben een positieve ervaring. De ontvangst was vriendelijk de hokken waren schoon en wij hebben een heerlijke hond. Ze is kerngezond en is erg sociaal echt een lieverd.
Was deze review nuttig? +2

0.3
Algemene Indruk:0.4
Klantvriendelijkheid:0.2
Diervriendelijkheid:0.1
Indruk binnenverblijf:0.3
Indruk buitenverblijf:0.1
Hygiëne‎:0.3
Ligging:0.2
Prijs/Kwaliteit:0.4

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2014
Nout
Wij zijn in augustus bij deze fokker geweest.
Tegen beter weten in zijn wij vanuit het hoge noorden naar Veghel gereden omdat we de horror verhalen niet direct aan wilden nemen, maar een eigen ervaring wilden hebben met dit kennel.

De entree is netjes. Het ziet er verzorgd uit en de vrouw achter de balie is vriendelijk. Er is een klein winkeltje waar leuk spul te koop is.
Echter, was dit eigenlijk het enige positieve aan het bezoek.
In de advertentie werd gesproken over socialisatie met andere honden en kinderen. Echter verblijven de pups daar in open hokken waar geen kinderen of andere honden komen. Op de vraag in welke zin ze dan gesocialiseerd zouden zijn, kregen wij het antwoord "door het geblaf van de andere honden en het bezoek van de mensen hier" Alles leuk en wel, maar dat was voor ons niet de socialisatie waar wij naar op zoek waren.
De pups waren lief en speels in hun hok. Zoals elke pup raak je dan verliefd. Echter, toen de hondjes opgepakt werden, bleven ze plat op de grond liggen. Alsof ze bang werden dat hen iets aangedaan zou worden. Dit zelfde gold voor de hond die als moeder hond bestempeld werd. Buiten het feit dat dit absoluut niet de moeder hond was, de tepels waren gewoon klein, ging ook die hond plat op de grond liggen. Het was een erg ongemakkelijke situatie waardoor de man de "moeder" ook heel snel weer bij ons vandaan haalde. Op de vraag of we de vader ook konden zien, kregen we een "nee" en ook op de vraag of we het verblijf mochten zien van de "moeder" kregen we "dat lijkt mij toch niet nodig" als antwoord.

De pups waren leuk om te zien. Speels. Maar ze hadden overal plekjes. Dat zou "van het spelen" zijn. Echter hadden de hondjes in het hok naast hen, die zelfde "speel" plekjes.. Het waren wondjes..de herkomst zal ik maar in het midden laten..
De pups stonken overigens naar ontlasting en het hok was niet goed schoon. Wat er op duidt dat ze niet buiten kwamen maar hun behoefte in hun hok moesten doen.. Erg zielig.

Al met al was het bezoek een beetje zoals verwacht, maar niet zoals gehoopt. Je hoopt toch dat de verhalen op internet wat overdreven zijn en dat je een leuke pup mee kunt nemen.
Mijn advies over dit kennel, laat het links liggen. Betaal iets meer voor een pup die goed verzorgd wordt, waarvan de ouders goed behandeld worden en ga niet af op een lage prijs en directe beschikbaarheid.
De horror verhalen kloppen. Helaas.
Was deze review nuttig? +10

7.5
Algemene Indruk:7.4
Klantvriendelijkheid:7.5
Diervriendelijkheid:7.5
Indruk binnenverblijf:7.4
Indruk buitenverblijf:7.7
Hygiëne‎:7.4
Ligging:7.5
Prijs/Kwaliteit:7.3

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2014
ljacobsvanlier
Wij hebben 2 boomers hier gekocht, ze zijn ondertussen al 4,5 en 3 jaar oud. We hebben erg veel plezier van ze, ze zijn lief, vriendelijk en goed gezond. We hebben de ontvangst toentertijd als erg prettig en kundig ervaren. Ook als ik later een mail stuurde met een vraag werd deze snel en kundig beantwoordt. Wij hebben de Goordonken ook geadviseert bij vrienden van ons en zij hebben nu ook een boomer die hun gezin compleet maakt.
Was deze review nuttig? +1

0.2
Klantvriendelijkheid:0.1
Diervriendelijkheid:0.2
Indruk binnenverblijf:0.2
Indruk buitenverblijf:0.2
Hygiëne‎:0.2
Ligging:0.2
Prijs/Kwaliteit:0.2

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2014
anoniem
Ergens in 2005 heb ik hier stage gelopen. Mensen koop hier geen hond! Mijn aller eerste hondje komt hier vandaan, super lief en is alweer 10 jaar oud. Ook ons hondje is en was bij aanschaf gezond en echt super mooi. Alleen let op! Ze hadden toen ongeveer 300 eigen honden om mee te fokken. En daar werd niet gekeken of ze 1 of 2 nesten per jaar werpte. Nee als ze loops waren werden ze gedekt. Zo waren er een keer mensen die een maltezer wilde. Dus kreeg ik de opdracht om bij verschillende nesten van ongeveer de zelfde leeftijd de witte hondjes er uit te halen. Op dat moment waren er ook geen teven die wit waren dus moest ik zoeken naar een witte hond met redelijke tepels om te laten zien aan de mensen. Dit hondje moest dan een moeder hond voorstellen en de pups kwamen uit verschillende nesten. Het draait hier alleen om geld! Waarschijnlijk zijn ze ooit begonnen met een hart voor dieren. Alleen zoals ieder mens geld nodig heeft gaat dit ten kosten van het welzijn van de dieren. Zo ook het pension, de hokken waren smerig en de honden kregen totaal geen aandacht. Natuurlijk probeerde alle stagiaires dit wel te doen alleen werd dat niet in dank afgenomen. Ik was nog jong en durfde er niet veel aan te doen. Daar heb ik nu spijt van en dit is mijn manier om dit als nog te doen. Er staan nog te vaak advertenties op marktplaats of waar dan ook. Het raakt me nog steeds en zou het liefst alle honden een plaats willen geven. Het is zo triest voor de honden en de pups die niet worden verkocht. Ze krijgen een leven als productie hond waar ze een verschrikkelijk leven te wachten staat. Ik weet niet 100% zeker of het nu nog zo is, maar mijn gevoel zegt van wel.
Was deze review nuttig? +18
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Veghel