Dierenpension De Goordonken, Veghel

55 bezoekers hebben een review geplaatst en 100 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Goordonken.

Dierenpension De Goordonken

Goordonksedijk 21
5464 TG Veghel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)413-365750
Bgg: +31 (0)6-53257028
KvK: 16035314


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Wassalon, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
brengen: 18.00 - 19.00
halen: 10.00 - 11.00

Zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
55
Gemiddelde score:
7.2
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
7.5
Diervriendelijkheid:
7.2
Indruk binnenverblijf:
7.4
Indruk buitenverblijf:
6.9
Hygiëne‎:
7.4
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.8
Plaats een review

9.8
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: September 2017
Gerrit van Oostveen
Al 13 jaar een mooi en warm contact met Marian en Ad. Altijd bereikbaar met een luisterend oor en een goed advies. Dit zijn mensen met een echt hart voor hun geliefde dieren. Vandaag hebben wij nog contact met ze gehad, Nee dit was niet prettig wij hun moesten vertellen, dat onze kleine meid Wendy naar 13 jaar door gezondheids reden ons heeft moeten verlaten. Wendy zit zeker strak in ons hart,En wat zijn wij gelukkig dat wij Marian en Ad 13 jaar geleden hebben mogen ontmoeten, en daar onze schat hebben gevonden. We houden contact lieve mensen
Was deze review nuttig? +3

2.2
Algemene Indruk:3.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:3.1
Indruk buitenverblijf:3.0
Ligging:3.1
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2017
anoniem
In het voorjaar twee labradoodle zusjes gekocht, die toen vijf maanden oud waren en waarvan hij beweerde dat hij ze oorspronkelijk wilde houden voor de fok omdat ze zo ontzettend goede honden waren. Aangezien wij van België kwamen was het een vereiste dat de honden geënt waren tegen Rabiës, en dit kan pas vanaf 16 weken. Volgens eigenaar waren deze honden volledig in orde met hun entingen en konden ze zo mee de grens over. Thuisgekomen kregen de honden enorme diarree, dierenarts erbij en beiden bleken giardia te hebben. Het heeft maanden geduurd eer we dit onder controle hadden, en zelfs nu nog hebben de honden een blijvende gevoeligheid aan de darmen en krijgen we hen maar niet dik. Verder zijn de twee erg bang, nog steeds, hoe zacht we er ook mee omgaan, ze lopen altijd met hun staart tussen de benen, en opgebolde rug. Volgens dierenarts komt dit door te weinig socialisatie in de eerste weken.
Het ergste moet echter nog komen : mijn dierenarts vroeg de paspoorten ter inzage om hen in België te kunnen registreren. Dit bleken echter géén geldige europese paspoorten te zijn maar louter "vaccinatieboekjes", toevalligerwijs in exact dezelfde kleur als een europees paspoort, waardoor wij als leken dit uiteraard niet gezien hadden. Daarenboven was er nergens een rabiës vaccinatie in te bespeuren. Aangezien wij aldus onze honden niet konden registreren op deze manier (je hebt het paspoortnummer hiervoor nodig en dat hadden we dus niet), namen we contact op met de verkoper. Deze maakte zich er makkelijk vanaf door te stellen dat wij dit zelf hadden moeten controleren voor vertrek en dat zij niet wisten dat wij als Belgen in België woonden. "Jullie konden toch net zo goed in Nederland wonen". Ons adres stond nochtans op de koopovereenkomst !! Ik stelde voor op met de honden terug naar hen te komen om alsnog de papieren in orde te brengen, maar hierop kreeg ik te horen "mevrouw, u vraagt mij valsheid in geschrifte te plegen, wij zijn correcte fokkers en kunnen hier niet op ingaan, in Nederland is zo'n vaccinatieboekje voldoende, en wij wisten niet dat jullie Belgen waren..."
Ik kan dus mijn honden niet in België registreren en ben hierdoor aldus strafbaar.
Eén tip : blijf weg van deze oneerlijke mensen !!
Was deze review nuttig? +13

9.8
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2017
Sandra Nab
wij hebben beertje gekocht bij hun
super super de top bedrijf ga zo door
Was deze review nuttig? 0

8.1
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:8.9
Diervriendelijkheid:8.8
Indruk binnenverblijf:8.9
Hygiëne‎:7.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:7.1

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2017
René van der Wilt
We hebben eind januari pension Goordonken bezocht, na een vriendelijk ontvangst konden we de pupsbezoeken, vasthouden en knuffelen, We hebben gekozen voor een mini Labradoodle Pup, Omdat we eerst nog een weekje op wintersport gingen was het geen probleem om de pup nog even achter te laten en werd apart gezet. Inmiddels hebbeb we Fenna alweer 2 weken in huis en hebben we de dierenarts bezocht voor zijn 3e prikje. Het is een gezonde, speelse, drukke maar vooral lieve pup. Je kunt gerust bij Goordonken een pup aanschaffen, Eigenaresse Marian is zeer vakbekwaam en straal uit bekwaam te zijn met de honden.
Was deze review nuttig? 0

9.9
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2017
Angela Franssen
Op 31 januari onze pup Bob bij de goordonken gehaald. Alles was netjes en heel goed verzorgd. Bobo is een sintbernard x doodle beide ouders aanwezig. Alles werd goed en netjes uitgelegd. Eenmaal thuis ging het super. Bobo luister prima en is zindelijk dit ging geheel vanzelf. Omdat we konden kiezen tussen bobo en de andere pups namen we hem mee. Nu 3 weken later gaan we zijn zusje waar ons oog ook op viel halen. Contact met Marian en Ad gehad en was allemaal geen probleem en vonden het leuk dat we het zusje erbij namen. Haar naam is Didi leuke combinatie lijkt ons. Bobo hebben we in de 2de week al bij getrimd omdat we een eigen trimsalon zijn gestart inmiddels dus ze worden door ons zelf bijgehouden.
Bobo is ondertussen ook geweest voor zijn 2de enting en controle en alles was perfect. Dierenarts vond heb erg verzorgd uitzien😉 ja dat is als je een eigen salon hebt. Marjan en Ad zijn zeer vriendelijke mensen die ook weten waar ze over praten en ook de tijd voor je nemen. Als dat niet zo was geweest zouden wij geen 2de pup kopen bij hun. Hoop dat ze nog vele jaren zo doorgaan en er mooie gezonde pups geboren mogen worden. Wij zijn in ieder geval erg tevreden daarom van ons een dikke 10+ groetjes Danny Angela en de Kids en natuurlijk al onze lieve huisdieren
Was deze review nuttig? +5

8.0
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:8.0
Diervriendelijkheid:8.0
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:8.0
Hygiëne‎:8.0
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:8.0

Review geplaatst door

Ciska
Wij hebben een goede indruk van deze fokker. Bij aankomst vonden we het er direct heel goed uitzien allemaal. We werden vriendelijk onthaald en naar de puppy's gebracht. Ook hier zag het er allemaal erg schoon en prima verzorgd uit. Eenmaal ons hondje uitgezocht werden de administratieve zaken afgehandeld met een lekker bakkie koffie erbij. We konden ook altijd bellen als we iets te vragen hadden. De volgende dag zijn we ermee naar onze dierenarts geweest en die verklaarde onze Bouf gezond. Hij had wel wat problemen met zijn ontlasting dus heb ik contact opgenomen. Marian stond mij zeer vriendelijk te woord en nam ook alle tijd voor mij. Na wat ikzelf al dacht bevestigde zij mijn verhaal. Ze heeft gezorgd dat ik de juiste medicatie in huis had en met een paar dagen was onze Bouf weer tip top. Ook vroeg ze nadrukkelijk of ik haar op de hoogte te houden. Na een aantal negatieve reacties over hen gelezen te hebben kan ik alleen maar zeggen dat wij hier niets van herkennen.
Was deze review nuttig? +6
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Veghel