Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld, Renswoude

7 bezoekers hebben een review geplaatst en 8 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld.

Friese Stabijkennel Fan it Syltjer Wâld

Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld

Biesbosserweg 13
3927 CV Renswoude
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)343-480454


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren
Service: Dagopvang, Fokker
Diversen: KonijnenBelangen

Openingstijden:


Brengen en halen gebeurt op afspraak, zowel voor dagopvang als voor logeren.
We proberen zo flexibel te zijn als de zorg voor onze gasten en een normaal gezinsleven toestaan.

Alleen op zon- en feestdagen hanteren we vaste tijden, dan kunt u uw hond brengen of halen tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
7
Gemiddelde score:
7.7
Algemene Indruk:
9.4
Klantvriendelijkheid:
7.6
Diervriendelijkheid:
9.1
Indruk binnenverblijf:
9.0
Indruk buitenverblijf:
9.0
Hygiëne‎:
9.0
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
8.7
Plaats een review

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2012
Bacchus
Ik mag al jaren op vakantie op de hondenlogeerboerderij bij Sylvia en Rick. En dat is geweldig! De hele dag lekker ravotten met roedelgenoten. Als ik even geen zin heb om buiten te zijn dan kruip ik heerlijk binnen op een bankstel (dat mag ik thuis niet). Syl komt regelmatig kroelen met ons; heerlijk, want dat mis je natuurlijk wel als de baasjes met vakantie zijn.
De roedel is altijd met zorg samengesteld. Geen drijvers erbij, heerlijk allemaal hondjes die met elkaar spelen of elkaar lekker met rust laten. Vroeger was ik er altijd met mijn grote 'broer' Odin. de 1e keer alleen was best spannend...maar het voelde als thuis. Gewoon mijn eigen eten.
Een klein minpuntje...soms hebben de anderen de beste plekjes op de banken ingepikt, tja dan liep ik nog buiten te scharrelen natuurlijk. Dus dan moet ik genoegen nemen met een kussen op de grond!
En ja wat is duur? Het baasjespul gaat ook uitgebreid op vakantie!
Was deze review nuttig? +2

1.0
Klantvriendelijkheid:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2012
John
Ziet er allemaal erg mooi uit, maar helaas niet toegankelijk voor een duitse herder van 5 maanden. Tijdens eerste telefonische contat werd al verteld dat onze hond niet welkom is. Dit zonder de hond en haar gedrag te hebben gezien. Wel jammer dat onze hond beoordeeld wordt op ras! Wat ons betreft dus een dikke onvoldoende!!
Was deze review nuttig? -7

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: 2011
Jolanda1977
Mijn twee 'kleine' hondjes (Berners...) komen hier elke maandag heerlijk spelen. Ook als wij eens zonder honden op vakantie gaan laten wij ze zonder problemen bij Sylvia en Rick achter. Onze ervaringen met een ander pension, waar de honden grote delen van de dag en nacht in kennels zitten, was erg slecht. Dus toen we hoorden van deze opvang zijn we gelijk gaan kijken. Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit! De honden kunnen de hele dag heerlijk rennen, spelen of lekker luieren; net waar ze zin in hebben. Na een bezoek aan Syltjerwald liggen ze de hele avond te snurken, een teken dat ze het erg leuk gehad hebben!
Wij zijn nu (dec 2011) al ruim 4 jaar 'vaste daggasten' en kunnen geen betere plek voor onze honden bedenken.
Was deze review nuttig? +1

9.8
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:8.5

Review geplaatst door

, Periode: December 2011
Ingrid Kabout
Onze hond Bruin, een grand basset griffon vendeen heeft het altijd zeer naar zijn zin op de boerderij. Wij vinden het een geweldige plek en zouden het iedereen aanraden. De hond moet wel sociaal zijn omdat ze in een roedel leven en 's avonds heerlijk op een bank of stoel in een hondenhuiskamer kunnen slapen. Dat is toch geweldig....veel beter dan in een kennel zitten.
Sylvia en Rick zijn super mensen, altijd aardig, spontaan, goed voor de honden. Ik heb geen een minpuntje. Het is natuurlijk altijd even schrikken als je 2 weken moet afrekenen, maar ik vind het dubbel en dwars waard. Misschien is een reguliere kennel niet eens goedkoper, geen idee. Kortom een fantastische plek voor de hond, ik en Bruin zeker zou niets anders willen.
Was deze review nuttig? +1

9.5
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.4
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.3
Indruk buitenverblijf:9.4
Hygiëne‎:9.0
Ligging:9.3
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2011
anoniem
Mijn honden hebben hier een geweldige tijd gehad. We hebben 1 bang hondje die een dag moest wennen maar daarna bijna niet meer weg wilde. De ander is wat dominant maar die is door Sylvia wat 'her-opgevoed' - met veel liefde en geduld!
Onze honden vinden het er geweldig, ze hoeven niet in hokken, ze kunnen de hele dag buiten rennen maar ook de hele dag binnen op lekkere banken liggen als ze dat willen.
Sylvia en Rick nemen altijd de tijd voor je, zijn flexibel als omstandigheden veranderen buiten je schuld en hebben het allerbeste met de honden voor!
Een echte aanrader. Enig nadeel is dat ze zo goed zijn dat er al veel weken geen ruimte meer is. Dus ik ben niet de enige die zo positief is want er komen er meer ieder jaar terug.
Ze hebben overigens ook ruimte voor katten en konijnen.
Was deze review nuttig? +1

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: September 2010
Sylvia Willemsen
Petra heeft gelijk. Voor lieve Labradors en vele andere sociale rassen is het een superadres. Omdat wij geen gebruik maken van hokken en kennels moeten we wel zorgvuldig zijn in wat we aannemen. We zijn op zoek naar honden met een goed roedelgedrag zodat ze vreedzaam als roedel samenleven. Dit hoeven absoluut geen watjes te zijn want er is sprake van rangen en standen, net zoals in een echte wolvenroedel. Sommige rassen draven in een confrontatie soms te ver door en dat kunnen we niet verkopen aan de eigenaren van de lieve labradors of teckels of....noem maar op. We gaan geen risico's nemen met andermans hond! Twijfelt u nog...kom rustig een keer kijken, de koffie staat klaar!

Eigenaren
Rick Diek
Sylvia Willemsen
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Renswoude