Dog's Barrel, Kruishoutem

6 bezoekers hebben een review geplaatst en 2 personen hebben een stem uitgebracht voor Dog's Barrel.

Dog's Barrel

Deinsesteenweg 38
9770 Kruishoutem
Oost-Vlaanderen, België

Telefoon: +32 (0)487-545851
Bgg: +32 (0)9-3280002
HK: 40405093


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, Vissen
Service: Wassalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Uitlaatservice, Hondentrainingen, Prive training
Diversen: HOKAPE Vlaanderen

Openingstijden:


Van maandag tot Zaterdag voormiddag van 07:30 tot 10:00

Namiddag van 16:00 tot 18:00
Zond-- en feestdagen gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
6
Gemiddelde score:
7.3
Algemene Indruk:
7.2
Klantvriendelijkheid:
7.3
Diervriendelijkheid:
7.3
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
7.2
Hygiëne‎:
7.0
Ligging:
8.2
Prijs/Kwaliteit:
7.2
Plaats een review

9.9
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:9.9
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2019
Piet Jansens
Dog's Barrel is een aanrader, tijdens het verblijf van ons luna zagen we via de fb pagina regelmatig een foto van onze hond, zelfs zagen we haar verschijnen in een filmpje. als we een smsje stuurden kregen we al snel een antoord en een woordje uitleg terug. Dat vonden we supper, zo hadden we het gevoel haar ook bij ons te hebben. vooral de kinderen waren blij toen ze enkel foto's zagen. Bij het ophalen en brengen werden we vriendelijk onthaald? bij ophaling kregen we enkele tips hoe we ons luna nog beter konden trainen en welke uitdagingen we haar konden aanbieden. zoals bij het warme weer hoe we onze hond het best konden afkoelen enz.... Dog's Barrel is een plaats waar honden, nog hond mogen zijn. Een put graven, in het water spelen of balletjes gooien.
Wij komen de volgende vakantie terug een dikke pluim voor het team van dog's barrel.
Was deze review nuttig? +3

2.5
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:2.2
Diervriendelijkheid:2.4
Indruk binnenverblijf:1.7
Indruk buitenverblijf:1.2
Hygiëne‎:1.1
Ligging:7.8
Prijs/Kwaliteit:1.7

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2019
Sandrine Cannoot
Hebben onze viervoeter er heengebracht is terug gekomen met kennelhoest
Reactie van Dog's Barrel:
Dag Sandrien sorry om dit te mogen horen, een telefoontje was beter geweest om t probleem te bespreken. In ons huis reglement staat vermeld dat je hond en iedereen die hier verblijft dient ingeënt te worden tegen kennelhoest.
Onze verblijven worden wel dagelijks ontsmet en gereinigd.
Sorry dat je dit hebt moeten ervaren.
En je dierenarts dient dit ook te weten. Als honden met andere honden in contact komen.
We doen ook ons best om iedereen een goede opvang te geven.
Alvast bedankt en Gr Anneke
Was deze review nuttig? -3

9.8
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.5
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2018
rene vandenputte
wegens feestelijkheden moest ik voor mijn boris (een rhodesian ridgeback) een opvang vinden voor een paar dagen. via mond en mond reklame hoorde ik over dogsbarrel en dat daar de honden veel plaats hebben voor rond te lopen . na telefoonisch contact met peter santens ,vroeg ik deze voor eerst eens langs te gaan met de hond voor een indruk te krijgen en te zien waar de hond terecht komt. zo kon ik ook de voordelen en nadelen wat mijn hond meebrengt bespreken en ook kon vragen wat ik allemaal moest meebrengen . was zeer verrast hoe goed peter op de hoogte was van het ras en begreep dircet wat boris nodig had. de sfeer is zeer huiselijk wat ik ook zeer bewondert . zo maakte ik meteen een afspraak voor boris daar een weekend te laten. bij het achter laten was boris wel een beetje bang en terug getrokken , maar bij het afhalen was daar niets meer van te horen . peter vertelde zelf na een half uurtje was boris al aan het spelen met de andere , zelfs met het eten was geen probleem was .normaal wanneer ik het eten niet gaf , eet boris niet uit vreemde hand en daar was ik blij van. bij thuis komst wou boris onmiddelijk naar de tuin want daar sta zijn slaapplaats , hij liep een rondje in de tuin en kruiptje onmiddelijk in zijn slaapplaats en was de rest van de dag aan het rusten . zo zag ik dat boris zeker zich uitgeleeft had. nogmaals grote dank aan peter van dogsbarrel en doe zo verder .boris zal zeker eens terug komen.
Was deze review nuttig? +2

9.9
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2018
Kim Dekens
Een dikke 10 verdiend, Voor de eerste keer ging onze Border Collie Akilla naar Dog's Barrel. Het concept sprak ons erg aan. Honden die er de hele dag mochten spelen en iedereen kwam in huis om te eten en te slapen. Persoonlijke aandacht. Zo had onze Akilla een gevoel dat hij er thuis was. We konden dan ook via de facebook pagina onze vriend volgen, door de talrijke foto's en filmpjes. Bij privé berichtje kregen heel snel antwoord, soms met een foto van onze jongen. Wat ons een gerust gevoel gaf. onze Akilla ontwikkelde zich, steeds een uitstekende verzorging, persoonlijke aandacht. Het was een top verblijf voor onze Akilla. We namen een super gelukkige en een vel rustiger hond mee naar huis. Wij Hebben dan ons plaatsje voor volgend jaar alvast gereserveerd. We raden Dog's Barrel heer erg aan. Doe zo verder Peter en Anneke.
Was deze review nuttig? +1

9.7
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.6
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.5
Ligging:9.6
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2018
caroline geirnaert
Peter van Dog's Barrel ken ik al 10 jaar. Reeds drie honden heeft hij opgevangen en training gegeven. Een van de honden was een adoptie hond met een zwaar trauma, de hond kwam van Spanje. Hij was alleen bij mij rustig maar hij was zo bang dat hij andere mensen en dieren zou bijten. Peter is bij ons thuis geweest en na 2 uur kreeg hij Sirina bij hem en dat was prachtig om zien. Sirina is een zeer goede hond geworden. Ik had op datzelfde moment ook een golden retriever Happy, en dat ging heel goed samen. Beide honden zijn heel vaak op pension geweest en ik zou mijn hond nergens anders willen doen. Op dit moment heb ik een heidewachtel Rajko van 6 maand, een pittige rakker. Hij is al heel veel in opvang geweest, ook voor een dag of meer, of voor een week. Ik krijg ook les van Peter, ik wil niet eens naar een hondenschool, Heidewachtels zijn erg gevoelig en ik vind dit de beste manier. Rajko is echt goed, deze week ging hij nog een dag in opvang omdat ik naar Brussel moest en mijn man moest werken. Alles loopt goed, de honden leren samen zijn in roedel. Peter is echt begaan met de honden en voelt ze goed aan en kent hun wereld, en bij Peter moet een hond een hond blijven. Dat er iets gebeurt, is altijd rot. Ik wil bij deze deze oprecht eerlijke en open boodschap meegeven. Caroline Geirnaert, Ronse
Was deze review nuttig? +1

2.0
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:1.9
Diervriendelijkheid:1.8
Indruk binnenverblijf:2.0
Indruk buitenverblijf:2.1
Hygiëne‎:1.9
Ligging:2.1
Prijs/Kwaliteit:2.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2017
Rik Hallaert
2017 was voor ons een verschrikkelijk jaar. Al wekenlang keken we in het voorjaar uit naar onze jaarlijkse skivakantie. Daar onze twee Yorkies niet meekonden, gingen we op zoek naar een geschikte verblijfplaats voor onze twee liefste schatten.
Uiteindelijk viel onze keuze op Dogs Barrel in Kruishoutem. Tot op heden hebben we nog altijd enorm veel spijt van onze beslissing. We vertrokken richting Oostenrijk in de overtuiging dat we de juiste plaats gevonden hadden voor onze twee hartedieven. Niets was minder waar ... Midden ons verlof kregen we plots een telefoontje van een dierenarts uit de streek. Door nalatigheid van de eigenaars werd een van onze hondjes, voor de ogen van zijn broertje, doodgebeten door een andere hond. Onze wereld stortte in en twaalf uur later waren we terug in België om afscheid te nemen van onze grote, kleine vriend en om voor zijn achtergebleven broertje te zorgen. We wilden niet dat hij daar nog een minuut langer moest blijven.
Wat ons vooral bijgebleven is, was de reactie van de eigenaar : 'op onze website staat dat wij niet verantwoordelijk zijn voor ongevallen'. Hopelijk begrijpen jullie dat wij geen zin hadden om hier met veel punten te strooien.
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Kruishoutem