Dierenhotel Abdissenbosch, Landgraaf

15 bezoekers hebben een review geplaatst en 10 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenhotel Abdissenbosch.

Dierenhotel Abdissenbosch

Vogelzankweg 230
6374 AH Landgraaf
Limburg, Nederland

Telefoon: +31 (0)45-5317217
Fax: +31 (0)45-5332776
KvK: 14028967


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang
Diversen: Lid van Dibevo, Stichting Dierbaar

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
08.00 - 12.00
16.00 - 19.00

Op zon- en feestdagen gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
15
Gemiddelde score:
2.7
Algemene Indruk:
2.3
Klantvriendelijkheid:
2.1
Diervriendelijkheid:
2.5
Indruk binnenverblijf:
3.1
Indruk buitenverblijf:
3.8
Hygiëne‎:
3.1
Ligging:
4.6
Prijs/Kwaliteit:
2.2
Plaats een review

2.3
Algemene Indruk:1.4
Klantvriendelijkheid:1.8
Diervriendelijkheid:1.7
Indruk binnenverblijf:2.2
Indruk buitenverblijf:4.1
Hygiëne‎:1.3
Ligging:3.8
Prijs/Kwaliteit:2.3

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2018
Tessy Burggraaff
achteraf blij dat we onze hond niet hebben achtergelaten hier. De eerste indruk was al: niet schoon. Toen de eigenaresse ons begon uit te schelden was het helemaal klaar. We hadden duidelijk aangegeven dat het om een oude hond ging. Begon zij dus te schelden hoe we het in ons hoofd haalden een oude hond af te geven. Wat is oud?! Bovendien ik breng hem toch om hem verzorgd te hebben. Ze beledigde ons , was echt onbeschoft en bot,ongeduldig en volgens mij redelijk overspannen. Ik wist niet wat ik hoorde. Dus ter plekke de vakantieplannen aan het aanpassen en de hond weer mee! Verschrikkelijk gewoon!
Was deze review nuttig? +3

0.8
Algemene Indruk:0.2
Klantvriendelijkheid:0.2
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:2.0
Hygiëne‎:0.2
Ligging:2.0
Prijs/Kwaliteit:0.2

Review geplaatst door

, Periode: September 2014
Roxanne
Wat een slecht dierenhotel!!!!! Erg smerig, stonk naar dieren urine! De eigenaresse was niet vriendelijk tegen ons en ook haar bejegening richting de dieren was onder de maat. Ongeduldig en niet diervriendelijk. Het binnen verblijf was klein en smerig. Donker, onhygiënisch en het stonk er! Het dierenhotel ligt op een industrie terrein, rare ligging.

Hier gaat onze kat NOOIT MEER heen! Ze was afgevallen tijdens haar verblijf daar, en thuis viel ze de voerbak bijna aan van de honger!
Was deze review nuttig? +6

0.3
Algemene Indruk:0.4
Klantvriendelijkheid:0.2
Diervriendelijkheid:0.2
Indruk binnenverblijf:0.4
Indruk buitenverblijf:0.4
Hygiëne‎:0.3
Ligging:0.3
Prijs/Kwaliteit:0.4

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2015
Renee68
Dit is wellicht het slechtste dierenpension dat ik ooit heb meegemaakt.Ook heb ik nog nooit zo'n onvriendelijke vrouw meegemaakt.Ook klopt de site niet, de katten mogen niet naar buiten en worden opgesloten in een smerig klein hok met z'n allen. We hebben onze poes de volgende dag (zo bang en zenuwachtig heb ik haar nog nooit gezien) alweer opgehaald en het geld wilde ze niet teruggeven. Een kleine tip: BRENG JE DIER ER NIET HEEN, DIT IS NAMELIJK COMPLETE DIERENVERWAARLOZING.
Was deze review nuttig? +2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: December 2014
Carolien
Onze kater en later ook de poes zijn er de laatste jaren vaak geweest. Ze hebben het er prima naar hun zin en worden goed verzorgd. In mijn geval is brengen lastig, omdat ze niet in hun mandje willen en in de auto. Dat is bij het afhalen hetzelfde. Ze liggen altijd lekker in een van de mandjes in het ruime verblijf. Mijn indruk is dus prima!
Was deze review nuttig? 0

1.9
Algemene Indruk:0.9
Klantvriendelijkheid:0.9
Diervriendelijkheid:0.9
Indruk binnenverblijf:2.8
Indruk buitenverblijf:2.9
Hygiëne‎:3.9
Prijs/Kwaliteit:0.9

Review geplaatst door

, Periode: April 2014
Guido Yzermans
Dit is mijn eerste slechte recensie ooit, en ik vind het vreselijk om te doen maar ik wil andere dieren(liefhebbers) behoeden voor wat ons is overkomen. De beesten zelf kunnen zich moeilijk verdedigen.
Onze ervaringen zijn gelijksoortig als Jiska's recensie uit aug 2010 ( had ik die maar eerder gelezen). Maar nu ging het ten kostte van onze mooie gezonde goed in het vel zittende glanzende poes van 4,8 kg.
We kregen haar terug 1,1 kg lichter (een absoluut record volgens de dierenarts), haar vacht is helemaal dof geen glans meer op te bekennen. Met duidelijke uitdrogingsverschijnselen, angstig duidelijk getraumatiseerd en zo schor als een kikker. Bij thuiskomst vloog ze meteen aan op de etensbak en heeft water gedronken als geen ander.
Van een vrolijk, miauwend pittig, behoorlijk zelfstandig poesje is ze veranderd in een angstige muis die zich verstopt en constant bevestigd wil krijgen dat we er zijn en hysterisch begint te krijsen als we om welke reden dan ook de deur uitlopen.
Ik durf niet te denken aan wat er gebeurd kan zijn daar. Ik zit al vol met schuldgevoel dat ik haar daar achtergelaten heb want het voelde al niet goed toen ik haar bracht, maar zoals in een eerdere recensie ook al werd gezegd, je hebt je vakantie geboekt, het dierenpension vooruit betaal, en hebt geen keus. Het reclamefilmpje toonde goede wil, vooral de 2 tekstregels waar ze je de hele tijd mee om de oren slaan," jij gaat lekker op vakantie en dan wil, je dier toch niet in een kooi sluiten" , en de 2de , " ze maken geen ruzie want het is niemands territorium" doen je denken , dit is oké die hebben er gevoel voor, neen dus......
Buiten dat Els zoals ze zich zelf noemt zo klantonvriendelijk is als het maar zijn kan, (daar wil ik niet eens over schrijven) en dat je toch hoopt omdat je toch al niet graag je beestje afstaat aan de eerste de beste dat ze lief is voor de onder haar verantwoordelijkheid gestelde dieren, en misschien hekel heeft aan mensen. Niets maar dan ook niets wijst daarop.
Mijn kat breng ik er nooit meer heen, en ik wou dat er een keurmerk voor dierenpensions was waar ik voorstander van was om haar dat te ontnemen.
Was deze review nuttig? +9

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2013
anoniem
hallo wie heeft hier zijn-haar hond geplaast afgelopen maand maak me zorgen 1e indruk was niet zo lekker heel graag iemand die mij iets kan vertellen
Was deze review nuttig? +3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Landgraaf