Yuppie Dogs Hondenvakantie Boerderij, Dreumel

12 bezoekers hebben een review geplaatst en 8 personen hebben een stem uitgebracht voor Yuppie Dogs Hondenvakantie Boerderij.

Yuppie Dogs Hondenvakantie Boerderij

van Heemstraweg 117
6621 KM Dreumel
Gelderland, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-47116882


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden

Openingstijden:


Alleen op afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
12
Gemiddelde score:
6.3
Algemene Indruk:
6.9
Klantvriendelijkheid:
5.5
Diervriendelijkheid:
5.7
Indruk binnenverblijf:
7.0
Indruk buitenverblijf:
7.1
Hygiëne‎:
6.4
Ligging:
6.9
Prijs/Kwaliteit:
6.4
Plaats een review

5.0
Algemene Indruk:6.7
Klantvriendelijkheid:3.2
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:7.5
Indruk buitenverblijf:7.9
Hygiëne‎:1.1
Prijs/Kwaliteit:7.6

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2019
Nina B
Het is alweer bijna een jaar geleden dat we deze ervaring hebben gehad.. (juli 2019) ik vind het toch belangrijk om hem te delen. Op advies van kennissen hebben we ons vrolijke keeshondje (toen 8 maanden) daarheen gebracht.
Het terrein is afgezet en ruim en het is heerlijk dat de honden overal plekjes hebben, zowel binnen als buiten. Ik vond wel dat er heeeeel veel poep lag.. (niet zo fris)..
De eigenaar wist niet hoe het tuigje af moest en sjorde behoorlijk eraan (wat niet lukte want hij ging met 2 klipjes vast). Hij hoorde mij ook niet (daar kan hij niets aan doen) maar het was geen prettige aftrap.
Bij het ophalen stond min hondje (zoals de eerste keer) niet klaar, omdat de eigenaresse mijn app niet had gelezen..
Dus ik stond bij het hek te wachten.. er kwamen veel honden naar het hek maar ik zag mijn hondje niet.. tot ik helemaal achterin het terrein onder een bankje een wit bolletje zag.. hij kwam voor het eerst in mn leven niet naar me toe. Ondertussen deed de eigenaresse hem zijn riem aan en bracht m naar het hek. Hij was enorm timide.. toen zag ik meteen een verdikking op zijn wang. Die liet ik zien aan haar.. ''oh n bultje zei ze..'' Thuis aangekomen merkte ik dat hij enorm uit zijn bek stonk. Niet te harden dus toen probeerde ik in zijn bek te kijken, maar hij krijste het uit.. Omdat ik niet wist wat er aan de hand was, hij zo jong was hij ook niet wilde eten ben ik naar de dierenarts gegaan. Het bleek een norm abces te zijn.. van minstens paar dagen.. De dierenarts vermoedde zelfs dat hij op de eerste dag is gebeten.
Nu kan dat gebeuren.. maar wat ik zo erg vind is dat ze dat gewoon niet gezien hebben, die wond is gaan ontsteken. Ik wilde daar graag over in gesprek, dus ik heb een appje gestuurd: Hoi Cassandra, teddy is gebeten in zijn wang paar dagen geleden. Dat is gaan ontsteken en hij heeft een flink abscess. De wond is weer schoongespoeld door de dierenarts. kwam n flinke stank vanaf. Teddy heeft nu 10 dagen een antibiotica kuur.. als het goed zal het over 5 dagen beter zijn..
Ik hoopte met dit bericht het gesprek te openen en had verwacht dat ze zou schrikken en dat ze t heel erg zou vinden, dat dit gebeurd en mij zou opbellen om toelichting te vragen. ... (en dan spreek ik nog niet van de rekening van yuppie, de forse weekend rekening van de dierenarts en het feit dat ik met een zieke hond thuis zit..
Ze reageerde: Wat vervelend, wens hasr beterschap! (Het is een reu, maar maakt ook niet uit..) We waren echt ontdaan.. Als dit onder jouw verantwoordelijkheid gebeurt, dat kan toch niet..
Ik kon 3 maanden niet kijken in de bek van mijn hond (zo angstig was hij terwijl de pijn al over was).
Ik denk wel dat dit een leuk pension kan zijn voor honden maar dat je heel erg goed moet opletten of het bij jouw hond past.. Feit is wel dat ze niet zien of je hondje ziek is.
Was deze review nuttig? +5

8.0
Algemene Indruk:8.1
Klantvriendelijkheid:8.3
Diervriendelijkheid:8.5
Indruk binnenverblijf:7.5
Indruk buitenverblijf:8.0
Hygiëne‎:7.5
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:8.3

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2017
Astrid M
Onze twee honden zijn daar 10 dagen geweest. Honden hebben zich goed vermaakt en konden het leven van thuis voortzetten, dus niet opgesloten maar vrij rondlopen. Bij terugkomst kregen wij ze heerlijk gewassen en klitvrij terug, ook erg fijn bij labradoodles! Honden hebben na terugkomst twee dagen nodig gehad om "bij te slapen' en mijn inziens goed vermaakt met de andere honden.
Was deze review nuttig? +1

8.9
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:8.8
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:8.7
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:8.9
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

Stam
Zoals u hieronder kunt lezen, hebben we in 2013 al een keer een review gegeven. We zijn nu drie jaar verder en hebben inmiddels ons tweede hondje Flip erbij. Ze gaan nu samen naar Yuppie Dogs en weten niet hoe snel ze binnen de poort moeten komen......Het team van Yuppie Dogs zijn echte hondenliefhebbers. Ze gaan heel lief en rustig, maar wel consequent met de honden om. Max is, mede door het verblijf bij Yuppie Dogs, een stuk socialer geworden. Als we vragen over het opvoeden van onze honden hebben, kunnen we ook bij hen terecht.
Kortom......In deze jaren hebben we alleen maar positieve ervaringen !!!!!

Sjef en Cassandra, bedankt voor de goede, enthousiaste en liefdevolle opvang van Max en Flip!!!!!!
Was deze review nuttig? -2

8.6
Algemene Indruk:8.3
Klantvriendelijkheid:7.9
Diervriendelijkheid:9.1
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:8.9
Hygiëne‎:8.9
Ligging:8.9
Prijs/Kwaliteit:7.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2014
Jetsld
Vandaag weer onze honden opgehaald (voor de oudste was dit de 4e keer logeren, voor de jongste de 2e keer). Ze hebben het er weer super gehad en zagen er goed uit! Volgens de eigenaren hadden ze zich super gedragen (altijd fijn om te horen). Dit adres vinden wij een echte aanrader!!
Was deze review nuttig? +1

1.4
Algemene Indruk:2.4
Klantvriendelijkheid:0.2
Diervriendelijkheid:0.5
Indruk binnenverblijf:1.8
Indruk buitenverblijf:1.4
Hygiëne‎:1.7
Ligging:1.5
Prijs/Kwaliteit:1.7

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2014
anoniem
Dat deze mensen nog een hondenpension hebben, begrijp ik helmaal nix van. De meneer in kwestie houdt niet eens van honden, zo komt het bij ons over. Hij kan er nix van verdragen. Hij is alleen maar bezig om een praatje op te houden, dat hij honden meteen goed kan inschatten. Mijn hond reageerde wat enthousiast bij de eerste kennismaking en dhr. maakte meteen een trap beweging. Toen hadden we eigenlijk al moeten weten, dat wij onze honden daar niet naar toe moesten brengen. Het is al even wat geleden dat ze daar zijn geweest. Maar heb 1 hond angstig terug gekregen, daar had deze meneer dan ook de pik op!. Honden mogen niet blaffen, niet piepen e.d ivm met zijn buren. Waarom begin je dan een hondenpension....Ik brengen mijn honden daar nooit meer naar toe!!
Was deze review nuttig? +5

2.5
Klantvriendelijkheid:0.4
Diervriendelijkheid:2.0
Indruk buitenverblijf:3.6
Ligging:4.1

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2014
Marc
Onze Viszla is onlangs gaan op proef gaan logeren. De eigenaar is een stugge, zelfingenomen man, die vind dat hij honden (en hun eigenaars) binnen 5 minuten kan beoordelen. Daar heeft hij het ook graag over. De eigenaresse komt aardig en zorgzaam over. In een contact tijdens het proef verblijf werd door de eigenaar medegedeeld dat onze hond drie kleden had "versnippert" en dat de eigenaresse daarom had besloten dat hij niet meer welkom was. Bij het ophalen werden drie stukken stof getoond met een paar scheuren. Onze hond had "geïnitieerd" dat deze kleden zijn verscheurd door er mee te gaan slepen en waarschijnlijk hadden andere honden daarop gereageerd door aan het kleed te trekken. Daarom was onze hond niet meer welkom. Van een Viszla is bekend dat hij graag dingen in zijn bek aangeeft om zijn affectie te tonen. Maar ja, als je ze goed en snel honden kunt beoordelen dan kun je ook zo snel je mogelijke klanten kwijt raken. Sterker nog: bezint eer gij begint bij deze kenners in Dreumel. Eer waardeloos gevoel en wij zijn blij dat onze hond hier niet meer naar toe hoeft.
Was deze review nuttig? +5
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Dreumel