Dierenpension The Animal Farm, Meerssen

17 bezoekers hebben een review geplaatst en 13 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension The Animal Farm.

Dierenpension The Animal Farm

Raar 40
6231 RR Meerssen
Limburg, Nederland

Telefoon: +31 (0)43-3653434


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden
Service: Trimsalon

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag:
10.00 - 19.00

Zaterdag:
17.00 - 18.00

Zon- en feestdagen gesloten.Halen en brengen volgens afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
17
Gemiddelde score:
9.4
Algemene Indruk:
9.5
Klantvriendelijkheid:
9.4
Diervriendelijkheid:
9.6
Indruk binnenverblijf:
10.0
Indruk buitenverblijf:
10.0
Hygiëne‎:
9.3
Ligging:
9.4
Prijs/Kwaliteit:
9.8
Plaats een review

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: September 2014
anoniem
Afgelopen week onze hond opgehaald. Daarna ook nog een kijkje mogen nemen in het binnen verblijf. ( iets wat misschien niet altijd mogelijk is, omdat dat het schijnbaar veel onrust voor de honden zou kunnen opleveren als er continue allerlei mensen door een loslopende troep honden lopen). Ik stond werkelijk versteld van hoe schoon het was , ook is mij uitgelegd hoe ze de honden voerden, ieder apart , zodat ze een goede controle hebben over het eetgedrag van elke hond afzonderlijk. Zo zien ze ook of je hond wel bijv, zijn medicatie binnen krijgt. Echt top en volgens een goed uitgedacht systeem. En mijn hond , die heeft volgens mij de tijd van zijn leven gehad. Ik kan de foto's van zijn verblijf aldoor volgen via hun website. Voor mij is één ding heel duidelijk dit hondenpension werkt niet alleen om geld te verdienen, maar heeft bovenal het welzijn van de honden op de eerste plaats staan. Mij en ook mijn hond zien ze hier zeker terug.
Was deze review nuttig? +2

2.2
Algemene Indruk:3.9
Klantvriendelijkheid:0.5
Diervriendelijkheid:3.5
Hygiëne‎:1.5
Ligging:1.6

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2014
Ghislaine Groenen-Lof
Mijn ervaring is niet zo positief als bij anderen: na veel lovende woorden van anderen reserveerden we voor een kennismakingsdag. De eigenarese had ons kennelijk niet verwacht ondanks een bevestiging via de mail van ons enkele weken ervoor. Ze reagerde heel verbaast en we moesten maar even een kwartiertje een ommetje maken en terugkomen. Toen we terugkwamen kregen we weer een afwijzend gevoel: "ik doe het niet voor het geld!" die opmerking kon ik helemaal niet plaatsen.
Uiteindelijk mocht ongehinderd het toch gaan proberen. We konden nog even kijken op de webcam, maar je ziet eigenlijk niet veel. Al helemaal niet hoe het eruit ziet. Onze hond, een drie jaar oude golden retriever, liep over het bruggetje met de staart wat omlaag en na een paar keer op en neer gelopen te hebben een kleine kwispel. ik dacht 'Fijn, ze krijgt een leuke dag '.
Maar na 3 uur werd ik gebeld. Ik kon onze golden retriever ophalen: ze was niet bang voor andere hondenmaar ze kon niet spelen! Dat werd wel 6 keer verteld. elke keer met nog meer woorden alsof de eigenares het zelf ook nog moest gaan geloven. Onze hond was een 'mensenhond' (???) en moest meer loslopen en snuffelen.... We hebben meerdere honden opgevoed en onze hond loopt heel veel los... Dus dat is wel vreemd. Een golden retriever staan om hun vriendelijkheid, speelsheid en goedheid bekend. Die van ons helemaal!
Ook storend vond ik dat ze claimen dat iedere hond apart gevoerd wordt. Daar heb ik mijn bedenkngen bij: hoe wil je dat doen als er 30 honden rondlopen. Dit aantal is geen uitzondering; zoveel zijn er dus altijd.
We kunnen alleen maar raden waarom het zo gelopen is. Waarschijnlijk is het misgegaan met de boeking, zaten ze te vol en waren wij dus de klos. Ik heb de eigenaresse gemaild om te vertellen hoe ik dit ervaren heb; geen enkele reactie. Heel jammer. Wij zullen toch niet de enigen zijn met deze ervaring??? Daarom deze review.
Was deze review nuttig? -14

10.0
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2013
aggie wijnands
Onze hond dusty hebben wij met een gerusr hart achter gelaten in dit geweldige pension. Was voor ons en de hond de eerst dat we dit deden. Onze hond dusty heeft genoten van de geweldige opvang. Ze mogen er de hele dag spelen met de andere hondenen ravotten op de grote wei en worden ook bezig gehouden door de deskundige leiding. Slapen doen ze samen in een grote hele schone ruimte met korfjes en dekens om op en in te liggen. Ze worden via een webcan in de gaten gehouden dus als er iets is dit door Jenifer en haar echtgenoot meteen wordt waar genomen en als het nodig is meteen kan worden ingegrepen. Ze hebben hier alle vrijheid wat ons zeer gerust steld. Dusty heeft er een fijne tijd gehad en wij zullen zeker van dit mooie en zeer goede pension vaker gebruik maken tijdens onze vakanties
Was deze review nuttig? +2

9.8
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.6
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2013
Gaby Lutgens
Als je een bijzondere ervaring hebt, moet je dat melden toch? Geattendeerd door vrienden die hun hond hier steeds vol vertrouwen naar toe brengen, heb ik de stap ook gewaagd. Voor het eerst naar pension is immers niet iets wat je zo maar doet. Na de proefdag was hij welkom, maar 's nachts bleek onze viervoeter zich niet prettig (onveilig, overprikkeld?) te voelen en steeds te blaffen. Natuurlijk niet fijn, voor John en Jennifer niet, maar ook niet voor de andere honden. Wel wilden ze het nog eens proberen met een bench (waar hij thuis ook in slaapt). Dat vind ik super! Ze zoeken met je mee naar de fijnste oplossing voor je hond en zijn bereid de proef aan te gaan. En als ik zie hoe hij naar binnen gaat en hoe hij loopt te ravotten met de andere honden (getuige de foto's die ik na het verblijf toegestuurd kreeg), moet het echt goed verblijven zijn!

Wij komen zeker weer!
Was deze review nuttig? +2

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2011
patrick dreessen
Beste hondenliefhebbers,
bij the Animalfarm heeft uw hond ook vakantie en kunnen jullie zelf ook met een gerust hart met vakantie. Vrijheid, samen zijn, geweldige verzorging,hygiene is volgens ons vanzelfsprekend bij the Animalfarm.
Gelukkig geen betonnen hok of tralies te vinden.
Het blijkt dat dit een goed "hotel" voor uw hond is, omdat men voor de zomervakantie al een jaar van te voren moet reserveren. Helaas komen wij hier met de vakantie aanvragen tbv het werk soms in de problemen, omdat wij pas laat definitief onze vakantiedata doorkrijgen. Beter een jaar van te voren reserveren dan een ander pension uitzoeken.
Was deze review nuttig? +1

10.0
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2012
Rob de Bruijn
Beste dierenliefhebbers,
Na heel wat tijd en kilometers te hebben afgelegd om een vakantieadres voor mijn harige vriendjes te vinden, ben ik uiteindelijk bij The Animal Farm terechtgekomen. John en Jennifer hebben precies de omstandigheden gecreeerd die naar mijn smaak het beste passen bij mijn vriendje zijn verlangens. Vrijheid, samen zijn, geweldige verzorging,hygiene, en zonodig persoonlijke aandacht.
Gelukkig geen betonnen hok of tralies te vinden. Mijn hondjes vakantiegevoel bepaalt uiteindelijk ook mijn vakantiegevoel. Bij The Animal Farm vertrek ik zonder schuldgevoel, ook mijn vriendje heeft daar vakantie.
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Meerssen